EL CONTA-CONTES TEATRALITZAT DELS NINOTS

Us imagineu un conta-contes on la narradora no pot fer la seva feina perquè la interrompen uns particulars superherois i heroïnes ?

Aquest és el nostre conta-contes NINOTS, un petit espectacle on la nostra narradadora intenta explicar els contes d’aquests personatges, però l’aparició d’aquests superherois i heroïnes -amb les seves personalitats estrafolàries i impulsives- li obstaculitizen la seva comesa.

La paciència de la narradora, però, permetrà que les aparicions inesperades d’aquests herois i heroïnes serveixin d’alguna cosa. Reconduirà la situació i convidarà els ninots a presentar-se personalment i compartir les seves missions ambientals a les ciutats pobles i barris. El públic coneixerà de primera mà aquests atípics herois i heroïnes ambientals i les seves accions- de vegades imperfectes- per transformar els problemes ambientals de l’entorn de manera quotidiana.

Demana el teu conta contes!

educacio@fundacioelmila.org

t.665 041 236