Teixint col·laboracions amb entitats del territori

Estem molt contentes!

Tot i haver sigut un any atípic, la fundació hem fet un pas més enllà i amb la publicació del nou projecte educatiu dels Ninots aquest any hem teixit col·laboracions amb noves associacions i fundacions socials del territori i també amb centres i entitats que ja ens coneixien.

Des del gener d’quest any 2021 hem visitat 11 entitats diferents, impartint els nostres tallers educatius als seus centres i espais per infants amb la nova proposta educativa d’activitats creatives, artístiques i lúdiques dels superherois i heroïnes urbans.

Moltes gràcies a tots i totes, sobretot als educadors i educadores dels centres que en aquest any ple de dificultats heu continuat obrint-nos les portes i confiant en el nostre projecte i equip de monitores!

 • Fundació Cel
 • Centre Obert Raval – Pere Tarres
 • Associació Gabella
 • Centre Obert la Mina- Casal dels Infants
 • Centre Obert Betsaida- Casal dels Infants
 • Centre Ció Barjau- INTRESS
 • Centre Obert Cascavell- Casal dels Infants
 • Fundació La Rotllana
 • Associació Juvenil Barnabitas
 • Centre Obert Bocins- Fundació La Vinya
 • Fundació Salut Alta