TALLER CONTA-CONTES “Si tu volguessis ser un superheroi/heroïna…”

El passat 21 d’Abril els Ninots van visitar el Centre Cívic Baró de Víver i van compartir les seves histories amb els nens i les nenes del barri de Baró de Viver.

Durant una hora vam gaudir amb les divertides aventures d’aquests superherois i heroïnes tan peculiars. Ens van venir a visitar molts Ninots diferents! La Cuca Kungfú ens va parlar dels solars buits, el Quac Quac Xof xof sobre el malbaratament de l’aigua, el Verd Xiroi sobre la importància de cuidar la natura, les plantes i les flors que conviuen amb nosaltres a les ciutats.. i molts més!

Però el més important va ser el secret final de la nostra estimada Si la flauta sona… i és que tots i totes podem ser també superherois o heroïnes del nostre barri i ciutat i transformar el nostre entorn a través de petites accions.