ELS NINOTS… ON-LINE!

Aquest any ens hem convertit en directores i actrius… Sí sí, així és! amb una càmera i una mica de creativitat hem organitzat un conta-contes on-line per poder colar-nos a qualsevol lloc i presentar-vos els ninots, els superherois i heroïnes urbans!

I que fem al taller on-line? Doncs expliquem la història dels ninots i les seves missions ambientals, presentem alguns dels personatges, parlem del nostre entorn i les problemàtiques ambientals i rebrem una visita súper especial de la Sigueme Flautas, superheroïna de la fundació.

Perquè us feu una idea… hem realitzat un TEASER d’aquest súper taller perquè us desperti les ganes de conèixer els superherois i heroïnes ambientals i us sumeu a realitzar també petites accions al vostre entorn proper per transformar-lo i millorar-lo!  

Voleu conèixer aquest taller? Aquí us deixem l’enllaç del teaser.. segur que després de veure’l us entraran ganes de conèixer aquests personatges tan peculiars i gaudir d’un espai on els protagonistes són els ninots, però sobretot, els infants!!

Demaneu-nos el taller, estarem encantades de compartir-lo amb vosaltres!