Els Ninots i la nova guia d’activitats!

Sabeu? Aviat llencem la nova guia educativa dels Ninots… Sí sí!

Després d’uns anys amb el nostre primer dossier educatiu“LOS CUENTOS DE NINOTS: uns increïbles superherois i heroïnes urbans”, dels mateixos herois i heroïnes ambientals sorgeix una nova proposta més atrevida que vol anar més enllà del dossier a l’ús!

D’aquesta voluntat de crear un recurs més innovador, l’Arola Valls, comissària independent i docent especialitzada en l’art contemporani, ens dissenya una guia de tallers de pràctica artística, basada en els Ninots. Aquesta guia vol seguir apropant els nens i nenes a la reflexió mediambiental, aquesta vegada però apel·lant a un model educatiu més lúdic, experimental i creatiu, combinant art contemporani i educació ambiental.

A través de referents de l’art contemporani i les seves obres, qui ens remeten indirectament a les problemàtiques ambientals, l’Arola ens dissenya una guia amb 22 magnífics tallers protagonitzats pels ninots, qui ens presenten les obres d’aquests artistes referents i ens proposen tallers de pràctica artística que fomenten la reflexió mediambiental i convida els nens i nenes a observar i reconèixer el seu entorn proper, apoderant-los per realitzar accions transformadores al seu barri.

Aquí podeu veure un dels tallers, pensat per fer-nos qüestionar la densitat urbana a la nostre ciutat i proposa als nens i nenes construir, a través de materials reciclats i l’obra referent del Liu Janhua “Shadows in the water”, l’skyline del nostre barri.

Aviat tindrem la proposta i tenim moltes ganes de fer-la arribar a espais d’infància i educació, així com a famílies amb ganes d’experimentar, crear i reflexionar sobre medi ambient.

Si voleu conèixer aquesta súper guia d’activitats dels ninots, nos ho penseu! Ah! i tenim altres propostes molt maques que podreu conèixer al nostre web!

Contacteu-nos i us expliquem! 😉