El taller conta-contes dels ninots- “Si tu volguessis ser un superheroi i heroïna…”

Sona una melodia… la melodia d’una flauta màgica… és la Sígueme Flautas, una superheroïna del llibre Cuentos de Ninots que té la missió d’acompanyar els nens i nenes a les ciutats i pobles per passejar tranquil·lament, travessar carrers segurs, passar-s’ho bé després de l’escola…

Així s’inicia el nostre taller conta-contes “Si tu volguessis ser un superheroi/heroïna…”, un taller on – a través de l’art dels conta-contes- els infants coneixen els ninots, uns herois i heroïnes urbans que fan de les seves per millorar el nostre entorn i fer de la nostra ciutat un lloc més agradable on viure. A través de les històries d’aquests personatges els nens i nenes comencen a repensar l’entorn i a descobrir que ells i elles també poden ser superherois i heroïnes al seu barri.

Taller Conta-contes al Casal de Barri Can Portabella 

Una activitat creativa i lúdica per la infància dirigida a despertar la consciència ambiental i fomentar la reflexió entorn les problemàtiques mediambientals a les ciutats i barris. A partir d’un llenç en blanc, els infants creen els seus personatges pel seu barri, apoderant-los per a la transformació del seu entorn amb petites accions quotidianes.

Voleu conèixer els ninots i les seves missions ambientals?

Contacteu amb nosaltres i us informem del nostre super taller conta-contes 😉

educacio@fundacioelmila.org

t. +34 665 041 236