Els ninots us desitgen uns feliços dies!

Un any més ens emociona pensar que els NINOTS, els nostres superherois i superheroïnes ambientals s’han passejat per aquí i per allà, coneixent a nens i nenes que, convidant-los a donar una ullada al seu entorn proper, s’han sumat a combatre les problemàtiques ambientals del seu territori.

Amb les seves aparences curioses però amb les seves super missions ambientals, els NINOTS han anat despertant la curiositat de nens i nenes per repensar el territori proper. Això si, a la manera NINOTS, amb el seu toc artístic, creatiu i divertit, alhora que reflexiu. I quants superherois i superheroïnes hem anat descobrint pel camí!

Al setembre tornem amb moltes ganes que els NINOTS es continuïn passejant pel territori, juntament amb el nou projecte de tallers creatius “Pintant el territori”, que hem creat perquè els infants s’apropin al seu entorn i les problemàtiques ambientals d’una manera divertida i creativa. I seguim també amb el nostre projecte pedagògic Ninots: superherois i superheroïnes ambientals, amb la mateixa il·lusió que quan el vam iniciar, encantades de seguir oferint-lo a centres i famílies que vulguin descobrir-lo!

Us desitgem uns feliços dies d’estiu!

Els NINOTS ens seguiran per aquí i per allà en les nostres aventures per la platja, la muntanya, les ciutats, barris i pobles, recordant-nos com podem ser superherois i heroïnes amb petites accions que transformen el territori!

Fins aviat!!

 

Els NINOTS i la Fundació El Milà,