Aprenem sobre els problemes mediambientals a través de l’ART

L’ART està present en molts espais. Ens parla sobre temes diversos, ens desperta emocions i aprenem amb ell.

En l’educació i la infància, l’art és una eina molt emprada perquè els nens i nenes experimentin i aprenguin.

La Fundació El Milà creiem que el medi ambient és un tema molt interessant per treballar a través de l’art, ja que ens pot oferir molts recursos per parlar sobre les problemàtiques ambientals que afecten les ciutats, pobles i barris, d’una manera divertida, entretinguda i enriquidora.

A través d’activitats que combinin art i medi ambient podem abordar temes sobre contaminació lumínica, de l’aire, del mar, el malbaratament de l’aigua, del menjar, etc.

Mireu quines activitats realitzem!

Proposem tallers divertits i artístics per conèixer d’una manera diferent els problemes mediambientals que ens envolten (:

A través de l’art i el reciclatge, per exemple, proposem diverses activitats perquè els infants descobreixin les problemàtiques ambientals, com l’excés de plàstics i deixalles, i les seves conseqüències en el medi ambient, apoderant-los perquè portin a terme accions transformatives en el seu entorn més proper, com a casa, a l’escola o al barri.

Us animem a realitzar TALLERS i ACTIVITATS amb els infants que fomentin la reflexió sobre el medi ambient, la sostenibilitat, el reciclatge, el consum responsable, a través de L’ART! 

Al nostre BLOG podreu trobar diverses propostes d’activitats que combinen art i medi ambient.

També us convidem a conèixer ELS NINOTS i descobrir les seves històries de superherois i superheroïnes ambientals! Us podeu descarregar el conte a través de l’enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1ggJVtXljaFDaykOstYKIBFwHuSeBXkly/view

Si voleu conèixer més Los Cuentos de Ninots i realitzar el projecte amb un grup d’infants, a casa o a un centre, no dubteu en contactar amb nosaltres i preguntar-nos pels nostres recursos 🙂 

#educació #reflexió #medi ambient 

Andrea Alcaide