El Custodiador Lunático. Ninot I i NARINAN

Ahir vam realitzar amb Narinan el taller del Ninot I, el Custodiador Lunático. Aquest taller tenia el sentit més romàntic dels Ninots. El custodiador lunático és un superheroi que cuida de la lluna i l’anima quan es sent sola i creu que a les ciutats ja no la necessitem.

Estem envoltats de llum: al carrer, a les escoles, a casa, als supermercats, teatre, cinema, etc. Però… La llum és sempre igual? I és igual la llum natural que la llum artificial?

Per entendre com ens pot afectar la llum, vam parlar sobre les emocions. L’alegria, la por i la tristesa ens poden envair en el nostre dia a dia, i la llum també pot influenciar sobre aquestes emocions.

Ens vam introduir en el món de la llum per descobrir el vincle amb les emocions i, amb unes caixes de cartó i uns lots, vam crear unes habitacions il·luminades, jugant amb elements com el color, les formes i la posició de la llum. D’aquesta manera, vam explorar les sensacions que podem sentir amb les diferents llums.

Ara és moment de seguir descobrint com ens afecta la llum a casa, al carrer i als nostres espais quotidians.

 

 

Andrea Alcaide