CircoReciclado

Avui us presentem CircoReciclado, una iniciativa molt inspiradora que barreja art i circ amb un tema en el qual també estan molt implicats els Ninots, el reciclatge.

Sí, així és. CircoReciclado és una iniciativa artística proposta des de la màgia del circ, la diversió i l’animació, per conscienciar i fer reflexionar sobre el medi ambient, el reciclatge i la importància d’això. Realitzen projectes educatius, actuacions en espais públics, shows i tallers, i fins i tot esdeveniments en platges i costes per conscienciar sobre la importància del reciclatge per als nostres mars i oceans.

Ens ha encantat CircoReciclado perquè no només busquen entretenir des de l’art i el circ, sinó que també ensenyar i conscienciar sobre el medi ambient i la necessitat de reciclar.

A més, aquesta iniciativa ens ha recordat a Els Ninots i ens hem imaginat al Afilador Remendón i al Plásticos Rehúso amb CircoReciclado, colze amb colze en el seu projecte educatiu reduzco rehúso i recirco, ajudant en els seus espectacles a pensar sobre el reciclatge i intentar conscienciar sobre el medi ambient. També m’he imaginat a Bolilla de Mar, contentíssim, veient les actuacions a les platges i costes dels artistes de CircoReciclado, i explicant ell, tot orgullós, el que fa per a les platges.

CircoReciclado ens demostra que educar i aprendre no té perquè ser pesat. Aquests artistes ajuden a crear reflexió sobre el reciclatge entre el seu públic des de l’art, la imaginació i la diversió, intentant treure el màxim de somriures a nens i nenes, i segur que no a tan petits.

Sens dubte, amb mi ho han aconseguit.

Gràcies CircoReciclado i fins aviat!

Andrea Alcaide

#Educació, Art i Territori