Una nena de la Fundació Marianao crea la superheroïna cuidadora de l’amor

Els infants del Centre Obert Marianao van obrir les portes als Ninots. Els nens i nenes no creien que aquests personatges podien ser superherois i superheroïnes, ja que no volaven, no tenien superforça ni rajos X als ulls. Mica en mica van començar a descobrir que aquests personatges sí eren superherois i superheroïnes que cuidaven de les nostres ciutats. I nosaltres vàrem descobrir que ells també ho eren!! Ens van dir que ells recollien les caques dels seus gossos, que reciclaven molt material per a crear nous objectes i cuidaven de les plantes del seu barri.

Els infants van crear superherois i superheroïnes molt interessants, com un superheroi que cuidava dels animals i els protegia, o una superheroïna que cuidava de l’amor. De sobte, van sentir sorolls a prop d’on eren. La Sígueme Flautas! Quina sorpresa es van endur els nens al veure aquella superheroïna tan bromista i riallera. Amb la seva gran flauta, els va tocar la seva melodia per acompanyar els nens de l’escola a casa. Els nens van gaudir molt de la visita d’aquesta superheroïna, i van compartir amb ella els nous superherois i superheroïnes que havien creat.

Els nens i nenes de Marianao s’han adonat que són també superherois i superheroïnes com els del conte dels Ninots. Que contents que estaven amb el conte! I volen continuar coneixent els seus superherois i superheroïnes i els seus superpoders que empren per cuidar de la ciutat. De segur que algún dia es tornaran a creuar!

Fins aviat Marianao!

Valoració del Centre:

L’activitat va anar força bé. Els infants van sortir encantats. Per una banda la primera part va ser més reflexiva i calmada, cosa que creiem que va afavorir que els infants estiguessin molts atents i receptius a l’activitat. La part de dibuixar també va ser molt divertida i creativa, tot i que alguns dels infants van necessitar una mica de suport ja que no sabien ben bé què havien de dibuixar o no tenien gaires idees. Per últim la part de trobar-se amb el ninot gegant els va encantar. Cal dir que va ser quan estaven més nerviosos, tant pel llibre de regal com pel ninot, però que creiem que es va entendre bé l’objectiu de l’activitat i es va saber gestionar correctament el grup.

Moltes gràcies per haver vingut!