PAPER AMIC DE LA TERRA – AYMAPU

Fa poc, tafanejant per Internet, vaig topar casualment amb un projecte, al meu parer, bonic i necessari: AYMAPU, paper amic de la terra. El vaig descobrir i vaig pensar, aquest projecte ha de donar-se a conèixer.

Què és AYMAPU PAPER AMIC DE LA TERRA? Doncs és una bonica iniciativa que no crec que hagi de deixar-nos indiferents. És una crida a una alternativa al consum de paper actual. Una manera responsable de produir el paper, tan necessari en les nostres societats. És una forma de generar patrons de consum sostenibles. És una forma d’expressar la simplicitat de la importància

Victor Velastino del Carrer, xilè i amant de l’enginy, es va proposar alguna cosa i com diu el: “es va pensar i es va fer”.

I no només sap com produir paper amic de la terra multiús, sinó que també sap com transmetre els valors de la sostenibilitat amb el seu projecte. Amb aquest paper ha fet agendes escolars per a nens i nenes, les quals inclouen missatges sobre la importància de tenir cura del medi ambiente. Cuan vaig veure aquestes agendes vaig pensar: I si els Ninots apareguessin a les agendes també? Em vaig imaginar a la Kukaracha Kung Fu, a la Escaladora Solar, a l’Afilador Remendón, a les agendes escolars, acolorits per nens i nenes que es preguntarien què fan aquests superherois i heroines tan curiosos.

Quina gran iniciativa AYMAPU! Gràcies!

# Educació, Art, Sostenibilitat i territori

Andrea Alcaide