Hi ha superherois i superheroïnes més enllà del Batman, l’Spiderman o l’Ironman

El passat dilluns 9 de Maig, el Centre Infantil Los Naranjos va obrir les portes a Los Cuentos de Ninots i als seus superherois i superheroïnes tan especials. Al principi els infants no creien que podien exisitir superherois i superheroines més enllà del Batman, l’Spiderman o l’Ironman, ja que si no tenen superpoders com volar, superforça o teranyines per brincar, no podien ser-ho. Però a mesura que coneixien els Ninots començaven a rumiar i a pensar que poder sí que podien exisitir d’altres superherois i superheroies quotidians que, a més a més, cumpleixen missions importantíssimes a les nostres ciutats.

Van crear superherois i superheroïnes amb la seva imaginació molt especials i necessaris per al seu barri, com una superheroïna que aportava felicitat a la gent, o una superformiga que ajudava als més dèbils. Quins superherois i superheroines més espectaculars van crear!! I, com no, la Sigueme Flautes va voler treure el cap per allà, explicant quina és la seva missió d’acompanyar els nens i nenes de l’escola a casa, tot tocant amb la seva superflauta una melodia ben bonica.

Els petits van aprendre molt de la Sígueme Flautas i dels demes superherois i superheroïnes que van conèixer amb el conte que va portar als infants la Sigueme Flautas. Ara volen continuar aprenent d’aquests personatges i del seu pròpi entorn, ajudant a més a més a que els Ninots arribin a molts més llocs de la seva ciutat.

Ens veiem aviat pels carrers de la ciutat nens i nenes de Los Naranjos!