L’infant pren consciència dels superherois i superheroïnes que tenen al costat

El passat 24 d’Abril els infants del centre la Salut Alta van conèixer els Ninots, uns superherois i superheroïnes molt especials que tenen cura de les nostres ciutats i barris. Després de conèixer aquests personatges, van pensar que també necessitaven superherois i superheroïnes al seu barri. Els infants van crear superherois i superheroïnes molt especials per al seu barri: una super mama que portava els àpats a les escoles, una super zapatera que arreglava les sabates trencades, o una superheroïna que ensenyava a llegir a les persones que no en sabien! Aix… si aquests personatges existissin! Espera.. Crec que molts dels nens i nenes ja sabien que aquests superherois i superheroïnes són moltes vegades les persones del nostre entorn: pares, mares, avis, germans, professors, monitors..

Mentre creaven aquests superherois i superheroïnes, La Sigueme Flautes, que no s’hi pot estar de passar-se pels centres on hi ha infants, va fer una visita per explicar la seva missió d’acompanyar els nens de l’escola a casa amb seguretat, mentre toca la seva melodia. Els infants van gaudir molt d’aquesta visita i van descobrir un nou món de superherois i superheroïnes que cuiden del nostre medi ambient.

Ara toca seguir descobrint què més podem fer pel nostre entorn i quines activitats fan els superherois i superheroïnes de Los Cuentos de Ninots que necessitem al nostre barri! A seguir descobrint del nostre medi ambient i a reflexionar sobre les problemàtiques que existeixen. Endavant infants de la Salut Alta!

Fins aviat!