Petites obres de teatre de Los Ninots a càrrec dels infants de l’Esclat

El dimecres 18 d’Abril, el grup “petits” del Centre Obert L’Esclat, de L’Hospitalet de Llobregat, va conèixer diversos personatges de Los Cuentos de Ninots, superherois i superheroïnes com la Plantillas Alegre, la Fiestín Feliz, o la Fifi cacas; l’última genera moltes rialles entre els nens i les nenes. Ara ja saben que compleix una missió molt important: les caques de les nostres mascotes no s’han de deixar al carrer!

Per tal de conèixer millor els superpoders d’aquests superherois i superheroïnes, els nens i nenes van realitzar petites obres de teatre, representant els poders que utilitzen aquests personatges per mantenir les nostres ciutats netes, respectant la naturalesa de l’entorn i fomentant un barri ple de vida. Per sorpresa, va aparèixer enmig de l’activitat la Sígueme Flautas, una de les superheroïnes del conte, amb qui els infants es van divertir molt!!

A partir d’ara. juntament amb Los Ninots i els seus superpoders, podran continuar aprenent amb les activitats del projecte, reflexionant del seu entorn i dels problemes mediambientals de la seva ciutat.

Fins aviat Esclat!

Artículo de Andrea Alcaide, una de las monitoras de la Fundació El Milà