L’AUTORREALITZACIÓ DE LOS NINOTS

“Lo que guía a los organismos no es la supervivencia sino la autorrealización” – Pigem, Jordi. INTELIGENCIA VITAL. Editorial Kairós

Ahir em mirava atentament Los Ninots, aquests éssers estranys i extravagants. Me’ls mirava i sentia certa llibertat. Em posava a la seva pell i em sentia lliure. I és que tenen una intel·ligència i sensibilitat que traspassa l’estructura social de cada dia i transformen el seu entorn segons el que no els agrada, però també, segons el que imaginen que pot ser millor pel seu barri. La seva guia és l’autorrealització i el joc. Una motivació i un canvi col·lectiu cap a un benestar social i ambiental. Sona prou bé, no?

Els vols conèixer d’aprop? Ja tenim a les llibreries Luz de Lula – Carrer de Ramón y Cajal, 158- i Sendak-Carrer de Còrsega, 461-  de Barcelona els llibres Los Cuentos de Ninots per a que els puguis adquirir.

Post d’Anna Peña – coordinadora de projectes de la Fundació El Milà